Vasectomy Recovery

January 14, 2019

0858 PEDRAZA (SEGOVIA-SPAIN)

Whether you have a standard vasectomy or a no scalpel vasectomy there will be a period of recovery. Granted a scalpel one has a longer recovery time and a little more discomfort than a no scalpel vasectomy, but there is still recovery time. The doctor will give you a set of instructions for what to do following your vasectomy and it is this that I would like to discuss. The mystery is actually a lot worse than the reality so brace yourself. Below is a typical list of things to do when recovering from a vasectomy. Your doctor may give you a slightly different list but the idea will be the same.

1. The doctor will tell you to stay off of your feet for a few days following the vasectomy procedure. For those of you that work from home, here is where you will benefit. You will just be asked to sit back on the couch and put your feet up.

2. To take the edge off of your vasectomy the doctor will prescribe you pain relievers and ask you to take them as needed. Trust me when you need one go ahead and take one. Nobody will have to tell you twice.

3. Brace yourself because this is where vasectomy thing takes cold turn. You will be instructed to ice your scrotum over the first day so that it does not swell. Do what you can to avoid a swollen scrotum following your vasectomy.

4. Get a hold of a few pairs of tighty whiteys and maybe an athletic supporter for a few weeks. For you boxer guys out there, sorry.

5. Lastly, you will be asked to collect and bring in your semen for a few of months after your vasectomy so that the doctor could make sure there is no sperm in it. The challenge is to keep the mood while collecting. Good luck.

The fact is that when you get a vasectomy you will have to do what you are told ot ensure that you heal up safely. It is a small price to pay for the fun you will have for years to come. When you get down realize that many men go through the very same thing everyday and come out of it well. Be strong and remember that you are doing a good thing for you and your family.

38 Comments

  • vonny ard January 14, 2019 at 9:53 am

    sumpah yah ini vidio bermanfaat banget pake banget,udah cepet jelas banget lagi caranya gak bertele-tele. Makasih banget ka.

  • Dian Fatmawati January 14, 2019 at 9:53 am

    Alhamdulillah berhasil kak πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ‘πŸ»
    Makasih banyak kak πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  • Wanda Nurul Alvyandra January 14, 2019 at 9:53 am

    Kalo ada masalah pas lagi ngecut data dari laptop ke flashdisk terus yg ke paste cuman 17mb dari 80mb bisa ga ya di restore data yg ilang itu?

  • Miftahul Jannah January 14, 2019 at 9:53 am

    Mataffff bg πŸ‘πŸ‘

  • Wahyu Putra Pratama January 14, 2019 at 9:53 am

    Sangat bermanfaat, terimakasih masπŸ™

  • Nabila Sauzan January 14, 2019 at 9:53 am

    Wahh gelasehhhh makasih banyak tutornyaπŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

  • ICHAN 888 January 14, 2019 at 9:53 am

    Terimakasih Mas, akan saya coba, semoga saya berhasil

  • Restuaffbay pt January 14, 2019 at 9:53 am

    mantap bos, terimakasih

  • Mr. Rizky Toni January 14, 2019 at 9:53 am

    Ya Allahh..Mudah" an rejekinya Masnya lancarrr… Sungguh sangat bermanfaat

  • achmad munir January 14, 2019 at 9:53 am

    Makasih mas, sangat bermanfaat

  • siti kulsum January 14, 2019 at 9:53 am

    Terimakasih kak sarannya sangat membantu 😍

  • MUSIC WORLD CHANNEL January 14, 2019 at 9:53 am

    makasih bnyak bang
    infonya 100% sangat membantu
    sekali lagi thanks ya bang

  • Farhan Frw January 14, 2019 at 9:53 am

    Bang kan saya nge copy film ya di pc ke flashdisk nah, setelah di copy saya mau nonton film itu di laptop tapi ko si isi folder dalam fd itu engga ada ya?

  • Phutri Ismau January 14, 2019 at 9:54 am

    bang punya saya gak bisa, pas di udh di copy ke flash trus di open gak kebuka apa2 πŸ™ gmna dong?

  • Gilang Wirananda January 14, 2019 at 9:54 am

    Manusia paling berpengaruh

  • Pratiwi Alfianah January 14, 2019 at 9:54 am

    Terimakasih banyak sebanyak2nya
    Saranghaeyo πŸ™‚

  • Maulana Ulil Azmi January 14, 2019 at 9:54 am

    Sangat membantu mas, terima kasih

  • Fulanah LT January 14, 2019 at 9:54 am

    Alhamdulillah filenya kembali
    Makasih kak

  • Aulia Kartika January 14, 2019 at 9:54 am

    Makasih mas'e filenya kembali lagi

  • Sylvi Dama January 14, 2019 at 9:54 am

    Kak punyaku kan awalnya folder dari fd terus lgsg aku cut aja ke laptop dong. Awalnya gatau kalo file kosong. Tp pas di cek di laptop folder kosong, trs kapasitasnya fd masih full. Itu gimana ya? Tolong pencerahannya

  • Shabrina Rasis Sani January 14, 2019 at 9:54 am

    Terimakasih ya bang

  • Deni Cikal Brothers January 14, 2019 at 9:54 am

    Kalo filenya hilang di pc gimana bang? Gak di simpen di flashdisk.

  • saviera ajeng January 14, 2019 at 9:54 am

    matur nuwun mas,,,

  • Afifah Farah Syabrina January 14, 2019 at 9:54 am

    Tengkyuu kak, membantu sekali videonya:)

  • Toby Fandi Nugroho January 14, 2019 at 9:54 am

    Sangat membantu, terimakasih

  • Erinamartha Dwisafira January 14, 2019 at 9:54 am

    ndak bisa

  • Bella Amalia January 14, 2019 at 9:54 am

    Alhamdulillah, terima kasihhhhhhhh

  • Eko Sujiyatno January 14, 2019 at 9:54 am

    Klo sya kasusnya pas lg sya cut tuh fto,trus sya pindahin ke folder laen,tp pas sya cut gak bisa,,dan sya coba liat di folder sblumnya malah udh hilang itu fto nya dn gk bisa dicari,,,gmn itu ya mas mba?help me

  • yuki chan January 14, 2019 at 9:54 am

    Sangat membantu

  • Nuraeni Nurdin January 14, 2019 at 9:54 am

    Mantap bang….file guwe yg di hardisk langsung ada semua…..

  • Michael Kardi January 14, 2019 at 9:54 am

    Makasih bang infonya
    Bergunaa

  • intan novita January 14, 2019 at 9:54 am

    Sumpah membatu banget, tadinya udah mau nangis aja file pada ilang πŸ˜ŠπŸ‘

  • Neneng Raini January 14, 2019 at 9:54 am

    Bang, komputer saya baru dinyalain terus gabisa keterangannya start windows normaly udah saya enter ga bisa, akhirnya diinstall ulang,sebelum dibackup sayacek,nah difolder itu ada beberapa yg hilang padahal sebelum ada, corupt gitu filenya bang, itu knpa ya bang?gimna cara balikinnya ya ?bantuannya bang makasih

  • elsa galuh January 14, 2019 at 9:54 am

    Ahhhh makasih balik lagi filenya kata2nya mudah dipahami juga bermanfaat banget

  • Freshie Jeje January 14, 2019 at 9:54 am

    YA ALLAH MAKASIH BGT BANG. SOALNYA DATA DI FLASHDISK GUE PENTING BGT. GATAU LG KALO GADA VIDEO INI GMN JADINYA. SEMOGA ALLAH MEMBALAS KEBAIKANMUπŸ˜­πŸ™πŸ™

  • Ananda Alifr January 14, 2019 at 9:54 am

    makasih kaka,sangat membantu danberhasil

  • Mira Santika January 14, 2019 at 9:54 am

    bang kl flsdisk Kita hilang n smuanya data penting Kan Di komputer Ada Bekas filenya tu tp tidak bisa terbaca Cara blikinya gimna ya

  • Afif Faishal January 14, 2019 at 9:54 am

    Mantapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *